marți, 2 octombrie 2012

Noul Dacia Sandero


Dupa o lunga perioada de timp in care DACIA era acronimul de la Daca Ai Cap Iei Alta dupa shoul auto de la Paris povestea se schimba: DACIA = Daca Ai Cap Iei Acum !!!

Noul Sandero propune o masina cu un desing actual si un pic agresiv, cu o oferta de optionale si motorizari mai mult decat suficienta pentru nevoiile cotidiene la un pret imbatabil pentru piata auto europeana aflata in continuare intr-o perioada de recesiune.

Dacia Sandero vine cu o noua fata , mult mai agresiva cu faruri alungite si subtiate, stopuri rotunjite si o noua grila care se muleaza perfect pe caracterul masinii.

Daca pana acum designul interior nu inspira nimic, noua generatie incearca sa rectifice aceste minusuri cu un interior modern si functional prin folosirea texturilor 3D pentru tapiterie precum si noul sistem MEDIA-NAV.
Acest sistem impresioneaza prin rapiditatea cu care raspunde la comenzi, harta detaliata si multiplele functii auxiliare(hands-free prin bluetooth, direct stream conectivitatea USB si AUX-in), optiuni care pana acum pareau de domeniul SF-ului pentru posesorii marcii.

Gama de motorizari a fost revizuita si este aliniata la tendintele vremii, motorizari mici ajutate de tubocompresor sa produca puterea necesara.
Motorul entry-level este binecunoscutul 1.2 16V de 75CP, urmat de noul 0.9 TCE – 90CP si dieselul 1.5 Dci in 2 variante de putere 75/90 CP.

Mezinul gamei 0.9TCE este un motor de ultima generatie care promite mult: injectie directa de carburant, turbocompresie, putere litrica mare (100CP/1L), consum mic (5,3l/100km) si cirasea de pe tort, distributie pe lant.

Pentru ca totusi vorbin despre Dacia era normal ca pretul sa fie mai mult decat competitiv dar noul Sandero bate orice record cu un pret de pornire de doar 6990 euro TVA inclus fara REMAT iar lista de dotari standard include: Servodirectie, 4 Aribag-uri, ESP,  ASR,  ABS, EBD, AFU.

Pentru mai multe informatii sau cea mai buna oferta comerciala ma puteti contacta aici.


Urmeaza prima impresie la volan cand masina va fi disponibila pentru Test-Drive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu